Aktivitete kulturore Per të gjitha trojeve shqipëfolse

Rreth Nesh

Historiku i Shoqates Shqiptare,
qe nga themelimi e deri me sot

Aktivitetet

Aktivitetet tona kultore, kombetare,
donacionet humanitare

Mirësevini ne SHSHVK

Çfarë aktivitete ofron shoqata

_

Kultivimi i traditës shqiptare, me të gjitha manifestimet dhe aktivitetet percjellesë socialë, patriotikë e filantropikë. Për rreth njëzet vite me radhë kjo shoqatë i ka kontribuar të gjitha trojeve shqipëfolse. Perveç vendlindjes shoqata i ka kontribuar edhe të gjithë bashkëkombasëve ne Kantonin e Fribourgut dhe më gjërë.

 • Mbledhje te rregullta
 • Festa kombetare
 • Ore letrare
 • Aktivitete humanitare
 • Mbledhje te rregullta
 • Festa kombetare
 • Ore letrare
 • Aktivitete humanitare
 • Mbledhje te rregullta
 • Festa kombetare
 • Ore letrare
 • Aktivitete humanitare

Thenie nga antaret

Pershtypjet e antareve tane aktual

_
Bujar Luma
Anëtar

“Shoqata Vellazerimi Kombetare na ka ndihmuar qe te qendrojme te bashkuar dhe ta ndihmojme atdheun”

Valbona Imeri
Anëtare

“Shoqata Vellazerimi Kombetare na ka ndihmuar qe te qendrojme te bashkuar dhe ta ndihmojme atdheun”

Donatoret tane

_