Rreth nesh

SHSHVK

Rreth Shoqates tone

_

Shoqata në radhët e saj përmban një grup bashkëatdhetarësh të të gjitha trojeve shqipëtare pa dallim vendi apo feje, të cilët jetojnë dhe vepërojnë në kanton të Fribourgut të Zvicres. Duke parë se çfarë po ndodhte në Kosovë në vitet 1998-2000 u ndje dhe domosdoshmëria për të krijuar një shoqatë humanitare me qëllim që tju dal në ndihmë popullit tonë në atë kohë të jashtzakonshme. Që atëher shoqata ka numëruar në gjirin e saj shumë Anëtarë. Më e rëndesishme është se shoqata ka arritur që të aktivizoj edhe rinin e saj, duke u a lën trashëgim punën e pastër dhe humanizmin që gjeneratat e para dikur e kishin filluar.

22Vite eksperience
1400Antare
100Aktivitete humanitare
50+Evente te organizuara

Njofto ekipin tone

Ekipi i  Antareve tane

_
Kryetare

Valbona Imeri
Kryetare

KRYESIA

Xhenete Luma
Kryesi

ANTARE

Venhar Qerimi

TRAINER

Filane Fisteku

TRAINER

Filane Fisteku

TRAINER

Filane Fisteku

Partneret tane

_