Aktivitetet tona

Premiera e filmit “T’PADASHTUN”

February 17, 2019
Për herë të parë në gjithë Zvicrrën, shoqata jonë organizon premierën e filmit “T’PADASHTUN” të regjisorit kosovar Edon Rizvanolli. Filmi shtjellon dramën rrënqethëse të një ...

Manifestimi i 20 vjetorit të shoqatës “Vëllazërimi Kombëtar”

November 28, 2018
Shoqata “Vëllazërimi Kombëtar” ka organizuar për 20 vjetorin e shoqatës një manifestim. Të gjithë antarët dhe kryesia e shoqatës kanë qenë të ftuar në manifestim. ...